Online megoldások egy kézből

Szoftverfejlesztés, weboldal, SEO, Online fizetés

Weboldal fejlesztés

Cégbemutató honlap

Ma már szinte elképzelhetetlen egy cég létezése saját weboldal nélkül. Az interneten barangolók az első benyomást a cég honlapja alapján kapják, így rengkívül fontos az informatív, esztétikus, modern webes megjelenés.
Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, így a domain regisztrációtól a webtárhelyen és céges e-mail címeken át a weboldalak szövegezése és komplett honlap elkészítésében is partnere leszünk!

Webáruház

Ez e-kereskedelem előtérbe kerülésével szinte minden kereskedő elmozdul a webes értékesítés irányába. Mi elkészítjük webáruházát, sőt, tömeges adatfeltöltéssel, karbantartással is segítjük kereskedelmi tevékenysége gördülékenységét. Mi nem rémülünk meg attól, ha több ezer terméket szeretne hirtelen webshopjában látni. Bízza webáruházát profikra, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Egyedi portál

Mi megvalósítjuk egyedi webes elképzeléseit is. Legyen az egy hírportál, pályázati rendszer, hirdetési felület, vagy bármilyen egyedi elképzelés, ránk számíthat!
Ha a portál ötlete már meg van, de nem ismeri a webes lehetőségeket, akkor kollegáink tanácsadással is segítik, hogy korszerű, és felhasználóbarát rendszerhez jusson.

A Template Monster websablonjait is szívesen használjuk.
Mi megtervezzük és elkészítjük mobilbarát weboldalát!

Íme, néhány kisebb és nagyobb referenciánk

Online piactér referencia

Online piactér

Smartbubo online piactér, időpontfoglalási rendszerrel, integrált bankkártyás fizetéssel, és online számlázással.

Webáruház referencia

Mobilbarát webáruház

Webáruház, mobilbarát megjelenéssel, korszerű adminisztrációs felülettel és automatizált marketing-eszközökkel, kártyás fizetéssel, és integrált számlázással.

Fórum referencia

Jogi tanácsadó oldal

Ingatlanjog weboldala, több felhasználós kezelőfelülettel, fórummal.

Egyéni vállalkozó honlapja

Egyéni vállalkozó honlapja

Villanyszerelő, ezermester egyéni vállalkozó weboldala.

Ne hezitáljon!

Vegye fel a kapcsolatot velünk most!

Kapcsolat